Menü

Aktív mélyláda különböző méretben

Aki szeret zenét hallgatni vezetés közben, az biztos elgondolkozott már azon, hogy be kéne szerelni egy profi hangrendszert, mert azzal sokkal tisztább és élvezhetőbb a hangzás.

Ha nem tudod, hol keresd a megfelelő hangfalakat, akkor látogass el hozzánk, ahol aktív mélyláda is található, sőt még a beszerelést is vállaljuk. Ezekkel a hangszórókkal buli lehet minden vezetés. Az aktív mélyláda azért lehet jobb, mint a passzív, mert beépített erősítővel rendelkezik, így ezt nem kell külön megvedd. Ezzel pénzt és nem utolsó sorban helyet spórolsz a csomagtartódban. Üzletünkben bármilyen profi hangrendszert beszerelünk az autódba, csak mond meg, hogy mit szeretnél, a többi pedig a mi dolgunk. Nem szükséges egyből nagyban gondolkoznod, kezdésként vehetsz néhány kisebb hangszórót, mivel már ezek is nagyon sokat segíthetnek.

Ha viszont nagyobb teljesítményre és hangerőre vágysz, akkor az aktív mélyláda lehet az, amit keresel. Ezek a mélyládák különböző méretben és teljesítménnyel kaphatók, így bármilyen autót is legyen, biztosan megtaláljuk a neked legmegfelelőbbet. Tippeket is tudunk adni, hogy a hangfalakat hogyan helyezed a kocsiba, és, hogy azokat hogyan használd. Az aktív mélyláda ugyan könnyen használható, de, ha nem vigyázol, elromolhat, vagy akár le is éghet.

Természetesen ez nagyon ritkán fordulhat elő. Az aktív mélyláda mellé kapsz egy használati utasítást is, ahol minden fontos információt megtudhatsz. Termékeinkben biztosan nem fogsz csalódni és már az első használat után bele fogsz szeretni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus