Menü

CTK Premium 500x370x3,0 mm Szigetelõ és Zajcsillapító anyag

Ár:
4.050 Ft
Cikkszám: CTK Premium 500x370x3,0 mm
Elérhetőség: 1-3 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CTK

Leírás és Paraméterek

Szigetelõ és Zajcsillapító anyag CTK Premium 500x370x3,0 mm autóhifirõl ezt lehet tudni...

 

CTK PREMIUM – A LEGJOBBAK LEGJOBBJA

Vásárolható laponként is , az ár lapra értendő!
500 X 370 mm, 3,0 mm BOMBA ÁR!

Azt szeretnénk, hogy élvezd a nyugalmat és a kényelemet, tudjuk, hogy nem éred be a jóval csak a legjobbal. Erre a CTK Premium lesz az optimális választás.
Büszkék vagyunk arra, és kijelenthetjük, hogy a CTK Premium a legkönnyebb súlyú szigetelőanyag, amit Európában gyártottak. És nem csak a súlya könnyű, hanem a használata is.
Egy új szuper ragadós formula jellemzi a CTK Premiumot, és annak alkalmazása - tiszta öröm.

A kényelmedért tettük a CTK PREMIUM-ot sokkal könnyedebbé. Az anyag rugalmasabb és jobb tapadással bír. A kisebb méret és a hálós felület a könnyű, kényelmes vágást teszi kényelmesebbé. Többek között ezekkel az újításokkal tervezték a CTK PREMIUM-ot, amely egy hatékony rezgés elnyelő anyag. 100 mikron vastagságú dombornyomású alumínium fólia, butil-gumis alapon, amelyek emelik a minőségét és csökkentik a szerkezetben keletkező zajokat. A gumis réteg nagy szakítószilárdságú, nem igényel előmelegítést, és ezen felül korrózió védelmet is biztosít. Az anyagot minimum +10 °C hőmérsékleten kell telepíteni. Telepítés előtt, vedd le az elemet/elemeket, gondosan tisztítsd meg a munka felületet a portól, a szennyeződésektől és a zsírtól is. Olló vagy kés segítségével vágd le a kívánt méretet, húzd le a papírt a butil-gumis felületről, majd simító vas/roller segítségével ragaszd fel az anyagot a felszínre. Telepítéskor figyeljünk, hogy elkerüljük a légbuborékok kialakulását a felület és az anyag között.
Összetevők: alumínium fólia, butil-gumi, ipari olaj, töltőanyagok, speciális adalékok.

A hangszigetelő lapok vastagsága 3,0 mm
Mérete 500 X 370 mm /lap (0,185 2m)
12 lap / doboz

Alkalmazási terület:
A hang- és rezgéscsillapító lapok személygépkocsik, veterán és hobby autók teljes felújításakor, tehergépjárművek, utasszállító járművek, gépipar, légtechnikai berendezések zaj- hangcsökkentésére használhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!