Menü

CTK Standard Pro 500x370x2 mm Bitumenlap alu

Ár:
2.140 Ft
Cikkszám: ctk-standard pro 2mm
Elérhetőség: 1-3 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CTK

Leírás és Paraméterek

Vásárolható laponként is , az ár lapra értendő!
500 X 370 mm, 2 mm BOMBA ÁR!

Kiváló minőség, kedvező áron - ezek jellemzik pontosan a CTK Standard pro rezgéscsillapító anyagot.
Három vastagságban fejlesztettük ki, hogy alkalmazásával az autó minden részében lehetőséget nyújtsunk valamennyi probléma megoldására.
Kiváló tapadás, optimális súly, jó rugalmasság, vonzó ár, ez a CTK Standard pro – a tökéletes rezgéscsillapító járművedbe.

A CTK Standard hajlékony elasztikus hang- és rezgésszigetelő anyag. A hang- és rezgésszigetelő lapok egy alumínium fólia rétegből és egy gumi alapú polimer rétegből állnak (alu-butil). Vízálló tulajdonságokkal rendelkeznek, kiválóan ellenállnak a környezeti hatásoknak. A hőmérséklettűrési tartományuk -45°C és +130°C között ajánlott. Könnyen felhasználhatók különböző formájú felületekhez is, az anyag előmelegítésére nincs szükség, telepítési hőmérséklete minimum +10°C, valamint száraz korrózió megelőző anyagokra is használhatók. A terméket por, szennyeződés és zsírmentes felületen használjuk.

A hangszigetelő lapok vastagsága 2 mm.
Mérete 500 X 370 mm / lap (0,185 2m)
16 lap / doboz

Alkalmazási terület:
A hang- és rezgéscsillapító lapok személygépkocsik, veterán és hobby autók teljes felújításakor, tehergépjárművek, utasszállító járművek, gépipar, légtechnikai berendezések zaj- hangcsökkentésére használhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!